Головна » 2014 » Квітень » 14 » Систему "Конкурс" буде легалізовано, - міністр освіти
16:03
Систему "Конкурс" буде легалізовано, - міністр освіти

Під час експертного обговорення змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів, міністр освіти і науки Сергій Квіт повідомив, що інформацію про розподіл державного замовлення у вишах буде оприлюднено в Інтернеті, а вступники матимуть можливість відслідковувати конкурсну ситуацію online.

"Ми легалізуємо систему "Конкурс", інформація з якої матиме офіційний характер. Ще до початку вступної кампанії весь розподіл державного замовлення у вищих навчальних закладах буде оприлюднено на сайті Міністерства освіти і науки України та системи "Конкурс". Абітурієнти та їхні батьки зможуть відслідковувати конкурсну ситуацію online", - зазначив міністр.

Він нагадав, що вступна кампанія розпочнеться 1 липня. Абітурієнти матимуть місяць для подання заяв.

За словами Сергія Квіта, три хвилі оприлюднення списків, рекомендованих до зарахування, будуть здійснюватися наступним чином: перший список – 1 серпня, другий – 5 серпня, третій – 8 серпня. 11 серпня будуть видані накази щодо зарахування на державне замовлення. Після цього триватиме робота над заповненням місць на контрактну форму навчання. Наказ щодо контрактників має бути підписаний не пізніше 25 серпня.

 

Освіта.ua
11.04.2014

Переглядів: 654 | Додав: satellite7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0