Головна » 2013 » Жовтень » 31
Чиновники наголошують, що дії членів комісій, які здійснюють контроль над використанням навчальної літератури у загальноосвітніх навчальних закладах здійснюється у відповідності з вимогами законодавства.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби Державної інспекції навчальних закладів, що оприлюднено на сайті Міносвіти, у відповідь на публікації ЗМІ щодо неправомірних дій членів комісій під час здійснення заходів державного контролю.

У МОН констатували, що останнім часом у засобах масової інформації збільшилася кількість публікацій щодо перевірок загальноосвітніх навчальних закладів з питань використання навчальної літератури.

Чиновники наголошують, що відповідні перевірки здійснюються постійно та мають на меті здійснення нагляду за діяльністю навчальних закладів.

"Перевірки загальноосвітніх навчальних закладів здійснюються ДІНЗ на постійній основі з метою забезпечення дотримання ними вимог постанов Кабінету ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: satellite7 | Дата: 31.10.2013

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№1/9-748                               від 25 жовтня 2013 року
 
Міністерство освіти і науки України повідомляє, що з вересня 2013 року в Україні стартував Всеукраїнський конкурс "Моральний вчинок", ініціатором якого є Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі. Слід зазначити, що інтерес до цього конкурсу щороку значно зростає, зокрема на конкурс у 2012-2013 році надійшло 2183 роботи. Активність учнів та студентів, які різними творчими засобами розповідають про свої добрі вчинки, доводять, що діти та молодь нашої країни небайдужі до проблем, з якими вони зіштовхуються у своєму житті та оточенні, що вони ... Читати далі »
Переглядів: 295 | Додав: satellite7 | Дата: 31.10.2013