Головна » 2013 » Листопад » 06
Регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, основною метою якого є відтворення умов та технології проведення тестування абітурієнтів, відповідно до яких буде проведено основну сесію ЗНО у 2014 році.

Участь абітурієнтів у ПЗНО є добровільною, а його результати тестування не використовуватимуться для оцінювання навчальних досягнень школярів.

Учасниками пробного зовнішнього незалежного оцінювання можуть бути особи, які впродовж листопада пройдуть процедуру реєстрації та здійснять оплату послуг регіональних центрів оцінювання.

Реєстрація на пробне тестування триває з 1 до 30 листопада на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для реєстрації участі у ПЗНО абітурієнт має відвідати сайт центру оцінювання якості освіти свого регіону та виконати необхідний алгоритм ... Читати далі »
Переглядів: 328 | Додав: satellite7 | Дата: 06.11.2013


12 листопада українські школи розпочинають проведення моніторингу якості загальної середньої освіти, який буде проведено серед усіх учнів 5-х та 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів і форм власності.

Як відомо, відповідне рішення було ухвалено Міністерством освіти ще влітку. Офіційною метою проведення всеукраїнської акції перевірки знань школярів є оцінювання стану системи освіти та отримання об’єктивної інформації про її якість за результатами навчання учнів у початковій та основній школі. Моніторинг якості освіти проводиться у формі тестування.

Усього, впродовж місяця, учні 5-х класів складуть 5 міністерських тестів з математики, української, російської, іноземної мов, а також комбінований тест (Я і Україна / Основи здоров’я). Перший тест з математики п’ятикласники складатимуть вже у середу 13 листопада. ... Читати далі »
Переглядів: 313 | Додав: satellite7 | Дата: 06.11.2013