Головна » 2013 » Листопад » 26
У суботу 30 листопада регіональні центри оцінювання якості освіти завершать реєстрацію майбутніх вступників, які бажають взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Реєстрація бажаючих тривала впродовж листопада. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, що дає учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування та сприяє їх психологічній підготовці до основної сесії зовнішнього оцінювання.

Окрім цього, у 2014 році учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть не тільки ознайомитися з процедурою проведення тестування, а й визначити місце отриманих результатів серед результатів тестування інших абітурієнтів, які братимуть участь в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, за шкалою 100-200 балів.

В Українському центрі оцінювання якості зазначають, що рі ... Читати далі »
Переглядів: 295 | Додав: satellite7 | Дата: 26.11.2013

Кабмін виділив 771 млн. грн. на оплату праці працівників бюджетної сфери, що фінансуються із місцевих бюджетів. Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська, коментуючи відповідне розпорядження КМУ.

"Кабінет Міністрів України ухвалив рішення додатково виділити 771 млн. грн. на заробітну плату працівників бюджетної сфери, що фінансуються з місцевих бюджетів", - сказала вона. Також вона зазначила, що у жовтні на ці потреби було додатково направлено 2,1 млрд. грн.

Королевська відзначила, що Мінсоцполітики підготувало пакет заходів щодо прискорення погашення боргів із заробітної плати до кінця поточного року. Він, зокрема, передбачає затвердження урядом окремого розпорядження щодо підвищення платіжної дисципліни на підприємствах усіх форм власності, посилення контролю за своєчасною виплатою заробітної плати, а також виявлення та усунення причин ... Читати далі »
Переглядів: 316 | Додав: satellite7 | Дата: 26.11.2013