Головна » 2013 » Листопад » 26 » Завершується реєстрація на пробне ЗНО-2014
23:43
Завершується реєстрація на пробне ЗНО-2014
У суботу 30 листопада регіональні центри оцінювання якості освіти завершать реєстрацію майбутніх вступників, які бажають взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Реєстрація бажаючих тривала впродовж листопада. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, що дає учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування та сприяє їх психологічній підготовці до основної сесії зовнішнього оцінювання.

Окрім цього, у 2014 році учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть не тільки ознайомитися з процедурою проведення тестування, а й визначити місце отриманих результатів серед результатів тестування інших абітурієнтів, які братимуть участь в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, за шкалою 100-200 балів.

В Українському центрі оцінювання якості зазначають, що рішення про визначення результатів за рейтинговою шкалою було ухвалено враховуючи численні прохання учасників пробного тестування.

Зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть скласти тести впродовж двох тестових днів - 22 та 29 березня 2014 року. Протягом одного дня учасник матиме можливість скласти тільки один тест за запропонованим переліком.

22 березня будуть проведені тестування з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської. Відповідно 29 березня абітурієнти матимуть можливість скласти пробне ЗНО з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Реєстрація учасників на пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде завершена 30 листопада 2013 року. Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість послуг зі складання одного тесту в усіх регіональних центрах оцінювання якості освіти складає 89 грн.
Переглядів: 296 | Додав: satellite7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0