Головна » 2013 » Листопад » 13 » Щодо проведення моніторингу
23:28
Щодо проведення моніторингу
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№ 1/9-783 від 08 листопада 2013 року
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту
Автономної республіки Крим,
управління (департаменти) освіти і науки
обласних, Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій Інститути післядипломної педагогічної освіти Загальноосвітні навчальні заклади
 
Щодо проведення моніторингу
якості загальної середньої освіти
Міністерство освіти і науки України нагадує, що на виконання наказу міністерства від 17.07.2013 № 995 "Деякі питання моніторингу якості загальної середньої освіти» із змінами, внесеними наказом від 10.10.2013 № 1412, з 12 листопада поточного року розпочинається проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі.
Зазначений захід проводиться згідно графіку, розміщеному на веб-сайтах Міністерства, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та Національної академії педагогічних наук України.
Електронні версії збірників завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі поетапно розміщуватимуться на зазначених сайтах за два дні до проведення заходу з можливістю їх роздруку.
Міністерство акцентує увагу на забороні збирання в навчальних закладах коштів батьків на закупівлю збірників завдань для проведення моніторингу, папір та інші витратні матеріали.
Звертаємо увагу керівників місцевих органів управління освітою та керівників навчальних закладів на персональну відповідальність за дотримання вимог законодавства із вказаних питань.
Заступник Міністра - керівник апарату О.С. Дніпров
Переглядів: 320 | Додав: satellite7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0