Головна » Архів матеріалів
Безкоштовний інтернет - ресурс для вчителів та учнів "Яндекс ЗНО" розміщений за посиланням http://zno.yandex.ua
 
Тут опубліковано офіційні варіанти тестів ЗНО, підготовані Українським центром оцінювання якості освіти у 2010‒2013 роках. Вони допоможуть вам в онлайн-режимі перевірити свої знання і оцінити за шкалою від 100 до 200 балів, яким може бути ваш результат на реальному тестуванні.
Онлайн-тестування можна пройти з усіх предметів, з яких проводилося ЗНО, українською або російською мовою. Усі надані варіанти відповідають специфікаціям УЦОЯО відповідних років.
Переглядів: 336 | Додав: satellite7 | Дата: 25.12.2013

Завдання ЗНО з української мови і літератури, що використовуватимуть при тестуванні абітурієнтів у 2014 році будуть оприлюднені заздалегідь. Про відповідну ініціативу повідомив міністр освіти Дмитро Табачник під час прямої лінії з читачами газети Урядовий кур’єр.

"Думаю, що цього року ми один із предметів ЗНО зробимо відкритим. Готуючись до складання у 2014 році тесту з української мови і літератури, найбільш масового, учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть скористатися завданнями, що перебувають у банку тестових завдань", - сказав Табачник.

За його словами, у вільному доступі на сайтах Українського центру оцінювання якості освіти та його регіональних підрозділів буде розміщено завдання всіх типів з цього предмета, згруповані за темами відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання й за складністю.

"Оприлюднити цю інформацію для віл ... Читати далі »
Переглядів: 337 | Додав: satellite7 | Дата: 17.12.2013

ЦК Профспілки працівників освіти і науки звернувся до президента Януковича з приводу зволікання урядом з прийняттям рішення про підвищення з 1 грудня цього року розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки.

У профспілці наголошують, що у зв’язку зі збільшенням з 1 грудня розміру мінімальної заробітної плати до 1218 грн, грошовий розмір між цим державним стандартом та посадовим окладом працівника І тарифного розряду ЄТС збільшився з 295 до 366 грн.

"Відсутність рішення Уряду про підвищення базового посадового окладу ЄТС одночасно зі збільшенням мінімальної зарплати призвела до дискримінації в оплаті праці працівників бюджетної сфери. Порушено міжпосадові співвідношення значної частини працюючих. Урядом не забезпечуються взяті зобов’язання за Генеральною угодою", - зазначають у профспілці.

В освітній профспілці нагаду ... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: satellite7 | Дата: 17.12.2013

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№ 1/9-862                                                                     від 05 грудня 2013 року
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту
Автономної Республіки Крим,
департаменти (управління) освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської міських
державних адміністрацій
 
Про проведення новорічних
та різдвяних свят для дітей
 
На виконання Указу Президента України від 27.11.2013 № 653 та доручення Прем’єр-міністра України М. Азарова від 29.11.2013 № 47246 ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: satellite7 | Дата: 17.12.2013

У суботу 30 листопада регіональні центри оцінювання якості освіти завершать реєстрацію майбутніх вступників, які бажають взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Реєстрація бажаючих тривала впродовж листопада. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, що дає учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування та сприяє їх психологічній підготовці до основної сесії зовнішнього оцінювання.

Окрім цього, у 2014 році учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть не тільки ознайомитися з процедурою проведення тестування, а й визначити місце отриманих результатів серед результатів тестування інших абітурієнтів, які братимуть участь в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, за шкалою 100-200 балів.

В Українському центрі оцінювання якості зазначають, що рі ... Читати далі »
Переглядів: 295 | Додав: satellite7 | Дата: 26.11.2013

Кабмін виділив 771 млн. грн. на оплату праці працівників бюджетної сфери, що фінансуються із місцевих бюджетів. Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська, коментуючи відповідне розпорядження КМУ.

"Кабінет Міністрів України ухвалив рішення додатково виділити 771 млн. грн. на заробітну плату працівників бюджетної сфери, що фінансуються з місцевих бюджетів", - сказала вона. Також вона зазначила, що у жовтні на ці потреби було додатково направлено 2,1 млрд. грн.

Королевська відзначила, що Мінсоцполітики підготувало пакет заходів щодо прискорення погашення боргів із заробітної плати до кінця поточного року. Він, зокрема, передбачає затвердження урядом окремого розпорядження щодо підвищення платіжної дисципліни на підприємствах усіх форм власності, посилення контролю за своєчасною виплатою заробітної плати, а також виявлення та усунення причин ... Читати далі »
Переглядів: 316 | Додав: satellite7 | Дата: 26.11.2013


У 2014 році учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть не тільки ознайомитися з процедурою проведення тестування, а й визначити місце отриманих результатів серед результатів тестування інших абітурієнтів, які брали участь в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні за шкалою 100-200 балів.

В Українському центрі оцінювання якості зазначають, що рішення про визначення результатів за рейтинговою шкалою було ухвалено на численні прохання учасників пробного тестування.

Для визначення місця своїх результатів серед результатів тестування інших учасників ПЗНО, абітурієнтам буде необхідно внести правильні відповіді до спеціальної форми, що буде розміщена на сторінці "Особистий кабінет учасника ПЗНО".

"Звертаємо Вашу увагу, що оцінка за шкалою 100-200 балів є рейтинговою, тому достовірність результату пробного тестування залежить від об’ ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: satellite7 | Дата: 19.11.2013

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2014 році.

У 2014 році зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 3 червня по 27 червня 2014 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури проходитиме впродовж двох днів (І та ІІ сесії). Тестування з усіх інших предметів відбуватиметься в один день.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року: Предмет (сесія)Дата проведення

Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)3 червня

Українська мова і література (І сесія)5 червня

Українська мова і література (ІІ сесія)6 червня

Російська мова10 червня
... Читати далі »
Переглядів: 321 | Додав: satellite7 | Дата: 19.11.2013

Реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 3 січня та триватиме впродовж двох місяців до 5 березня включно. Про це йдеться у затвердженому календарному план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році.

Кожен учасник зовнішнього незалежного оцінювання отримає право на складання від 1 до 4 тестів з 11 навчальних предметів.

Результати ЗНО будуть зараховані як вступні випробування до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

Для реєстрації на ЗНО буде необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на пошто ... Читати далі »
Переглядів: 296 | Додав: satellite7 | Дата: 16.11.2013

« 1 2 3 4 5 6 7 »